Exposició “Voramar” d’Acacia Pérez Amer, a la Biblioteca, fins al 28 de gener

 

L’artista vilassarenca Acacia Pérez Amer està presentant fins al dissabte 28 de gener l’exposició “Voramar” a la Biblioteca Ernest Lluch.La mostra està integrada per 26 obres de diferents tamanys.

La majoria són olis sobre llenç i també hi ha alguna obra de tècnica mixta (acrílic i oli). La major part de les pintures són de creació recent, entre 2020 i 2022, tot i que també n’ hi ha de realitzades els anys 2015 i 2016.

El leit motiv de totes elles és la mar i les sensacions i sentiments que li produeix el mar. Hi ha pintures, entre d’altres, de la platja de la platja de Palomares, de l’espigó de Garbí, de la platja de Formentera, d’ una platja d’Irlanda, de fons marí…..

Els artistes en qui s’emmiralla són, principalment, Joaquín Sorolla, Santiago Rusiñol i Ramon Casas. També l’influeixen els artistes que l’han ensenyat a pintar: María José Peyrolón, Alejandro Decinti, Carmen Mansilla, i Hector Baldellou.

Pel que fa a l’estil de les seves obres, es tracta de pintures realistes amb tendència a l’abstracció i coloristes. Li encanten els matisos i els canvis que la llum produeix en els colors.