Exposició itinerant de seguretat viària

Dimarts 10 d’agost i només durant un dia es podrà veure i visitar a Vilassar de Mar, a l’avinguda Eduard Ferrés (zona de la Bòbila), l’exposició itinerant del Servei Català de Trànsit que mostra quina ha estat l’evolució dels comportaments i les actituds dels ciutadans en la darrera dècada respecte a la seguretat viària i als accidents de trànsit.


La campanya se centrarà en els tres principals factors concurrents de l’accidentalitat com són la velocitat, l’alcohol i els sistemes de seguretat passiva. L’exposició, en un camió mòbil, es complementarà amb diverses activitats interactives i participatives (jocs, projecció de vídeos, escriptura de missatges relacionats amb la seguretat viària, etc.) vinculades directament als principals factors que influeixen en la sinistralitat a la carretera.
La mostra vol reflectir el canvi  d’actitud dels ciutadans en els darrers anys respecte a la mobilitat i a la conducció; un canvi que s’ha assolit gràcies a les polítiques públiques aplicades per totes les administracions, entre elles les administracions locals, i entre les quals han tingut un pes molt important la sensibilització, l’educació i la formació viària de la ciutadania.

Leave a Reply