Exposició de pintures d’Isabel Santaló a Llibreria Index

Isabel Santaló està  presentant fins el dilluns 15 de març a la Llibreria Index  una exposició de pintures.

Index, ubicada al carrer Miquel Borotau 8-10 cantonada carrer Sant Sebastià,  és un autèntic motor cultural del poble, ja que a més de la seva activitat de venda de llibres, ha vingut realitzant des que va obrir les seves portes fa molts anys, un ventall d’activitats de difusió cultural, com presentacions de llibres o  tallers literaris, a tall d’exemple.  Fins i tot ha fundat un segell editorial.

Però d’exposicions, no n’havia presentat mai fins ara. La idea, segons ha explicat Pepi Bruguera, propietària d’Index,  és anar acollint periòdicament mostre d’artistes locals.

L’artista ha explicat que la mostra està integrada per 7 obres, de diferents tècniques, principalment són olis,  de temàtica vilassarenca, del segle passat: la façana de Can Bassa, les cases de pescadors que es conserven al carrer Santa Coloma, el desaparegut Teatre del Círcol i dos peus de tomba del cementiri. També hi ha una composició d’olis sobre vidre, de clavells i nards, que són – ha dit l’artista-  “essència i símbol del poble en una època recent”.  

Ha donat les gràcies a la llibreria per haver-li deixat presentar aquesta exposició i a totes les persones que han visitat la mostra.

L’exposició  està tenint molt bona resposta de públic. Es presenta fins al dilluns 15 de març a l’aparador de la llibreria que dóna al carrer Sant Sebastià.

(Foto: cedida per Llibreria Index)