Exposició de les obres de l’alumnat del Taller de Belles Arts del Centre Cívic del Passeig

Al Centre Cívic del Passeig es pot veure fins al 31 d’agost l’exposició col·lectiva que presenta les obres realitzades per l’alumnat del Taller de Belles Arts que ha impartit Lídia Fuentesaúco des del passat setembre fins al juny. La mostra consta de 28 obres de 26 alumnes d’entre 45 i 80 anys.A les obres s’han utilitzat tècniques diverses (llapis, aquarel·la, tinta, pastel, oli, acrílic sobre paper, pintura a l’oli sobre fusta i sobre tela, acríliques sobre tela)

Pel que fa a la temàtica, hi ha natures mortes, paisatges, figures, bodegons, retrats i històries explicades a través de vinyetes.

La major part de les obres són d’estil realista i hi ha alguna obra d’estil figuratiu.

L’exposició està agradant molt.

Des del Taller de Belles Arts del Centre Cívic Lluís Jover també s’han realitzat una vintena d’ activitats aquest passat curs, que complementaven aquest taller: sortides a exposicions, activitats dirigides sobre la teoria dels colors, la vida dels pintors, pintada de murals al Casal de Curació i al Pati de Can Bisa, classes a l’aire lliure i van a anar a veure la pel·lícula “La jove de la perla” a la Sala Carrau, projecció organitzada per Viladona.

Cal destacar que des del 4 de setembre fins al juny es tornarà de nou a fer aquest curs.

Hi haurà tres grups, dos de tarda i un de matí. El de matí es farà tots els dimarts de 9’15 a 13h. Pel que fa als de la tarda, un es fa els dilluns i dimecres de 16h a 18h i l’altre els dimarts i dijous de 15’15 a 18’15h .El preu és de 35 euros al mes per a les persones que siguin sòcies del Centre Cívic del Passeig i de 45 euros per a les persones que no siguin sòcies.

El Centre Cívic del Passeig està ubicat al camí Ral, 19.