Exposició de Cristina De Blas Sagalés sobre Berlín

La Biblioteca Ernest Lluch presenta fins al 19 de març l’exposició fotogràfica “Berlín 10439”, de Cristina De Blas Sagalés. La mostra és un recull d’imatges sobre Berlín i sobre l’estada de De Blas en aquesta ciutat, realitzades entre setembre de 2021 i febrer de 2022. Es poden veure carrers, parcs  i el  dia a dia de la Cristina allà: el pis on vivia  les seves amigues allà, la seva companya de pis…

La Cristina no era pas la primera vegada que estava a Berlín. Havia visitat la capital d’Alemanya fa dos anys, però és la primera vegada que s’ha quedat a viure durant uns mesos. La ciutat és molt diferent -ha dit- a l’estiu i a l’hivern. Ens ha revelat què destacaria d’aquesta ciutat: és una ciutat plena de cultura i molt oberta, molt gran, amb moltes zones verdes i mil oportunitats per a tot.

L’exposició està integrada per 36 imatges, la majoria en color i algunes en blanc i negre, fetes amb dues càmeres analògiques. No utilitza cap tècnica especial per fer-les.  10439 és el districte postal de la zona de Berlin on ha viscut cinc mesos.

La mostra, organitzada per la Regidoria de Joventut i la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, pertany al conjunt d’exposicions fotogràfiques dins del programa Plataforma Zero de la Regidoria de Joventut.