Exitosa participació de l’AGAV a la Tercera Fase de Copa Catalana

AGAVAquest passat cap de setmana totes les gimnastes de competició de base i via olímpica d’AGAV s’han desplaçat a Salt per a prendre part a la tercera fase de copa catalana. Dissabte van obrir la competició Laia Rabassa, Adriana Laguna i Laia Boixet, que van fer una brillant actuació i van poder realitzar elements nous i millorar els anteriors. Seguidament va participar la més veterana de l’AGAV, Marina Roig, que va obtenir la medalla de plata individual en la categoria de nivell 8. Després van sortir a la pista les més petites de l’equip, Noa Gordillo, Julia Galan, Noa Maña i Natalia Subirós, que un cop més van demostrar tot el que estan treballant i millorant, quedant primeres per equips. Noa Maña es va proclamar subcampiona de la seva categoria de nivell 1 obtenint la medalla de plata individual. Finalment van participar les gimnastes Maia Impellitieri en la categoria de nivell 3p, on hi va fer una magnífica actuació obtenint una 5a plaça individual. Alexia Sentias en la seva categoria de nivell 4p es va proclamar amb la medalla d’or individual fent una actuació brillant.
Diumenge va ser el torn de Laia Requena, gimnasta que després d’un any i mig lesionada, va fer una gran actuació, obtenint una quarta plaça individual. Les gimnastes van anar acompanyades pels seus entrenadors.

Finalment, cal destacar que tot l’equip d’AGAV, format per onze gimnastes, participarà pròximament al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística, que tindrà lloc el mes de juliol a Guadalajara.