Èxit rotund de l’escola de Dansa Madó al Festival Vigo Porté

Èxit rotund i absolut de l’Escola de Dansa Madó, ubicada a la nostra localitat, el prestigiós Festival Vigo Porté, que es va celebrar el cap de setmana passat. Una cinquantena de nenes del centre de casa nostra es van desplaçar, plenes d’il·lusió, a la cita gallega i han tornat per la porta gran. Més de 25 condecoracions al sac. Resumint, una de cada tres medalles que van atorgar els jutges, van ser per a l’Escola de Dansa Madó.

N’hem fet balanç amb una més que eufòrica Norma Bustamante, la directora de l’escola, a l’espai “Parlant de tot”:

Acabada d’aterrar, la Norma Bustamante ha explicat que el Vigo Porté, que arriba ja a la seva onzena edició, és una de les cites més importants en el calendari estatal de dansa. Aquest 2023, la Madó afrontava la segona visita a Galícia. I al capdavant de l’expedició vilassarenca, Norma Bustamante. Ha recordat que el 2022 els resultats van ser fantàstics i ha remarcat que aquest any han estat espectacular

De fet, clar i català, una de cada tres medalles repartides han anat al coll de les nenes de Vilassar de Mar. Més de 25 premis.

Presentaven 75 coreografies. Les alumnes van fer una gran actuació. Es van aconseguir premis a totes les disciplines i això és una mostra, ha dit,  de la versatilitat de l’Escola Madó.De fet, el presentador de la gala final, el coreògraf Poti Castillo, conegut pels seus treballs tant al programa “Operación Triunfo”  com en altres programes televisius, celebrava que l’Escola de Dansa Madó hagués posat, va dir, el nom de Vilassar al mapa estatal de dansa.

Les 49 nenes desplaçades a Vigo és sinònim d’èxit rotund. Norma Bustamante. Bustamante ha subratllat que algunes alumnes, a més dels premis, van obtenir beques. La solitud de l’èxit. Els jutges li van comunicar, abans de fer-ho oficial, el munt de medalles que s’enduia la Madó cap a Vilassar de Mar. Va plorar de l’emoció de veure que els somnis de les alumnes de l’escola es van complint. Molts sentiments al damunt.

Coreografies presentades que van sorprendre el jurat. Van destacar, especialment, la bona tècnica de les ballarines vilassarenques.

Especialment, el ball coral en què les noies, dansant, expliquen com fer una bona truita de patates “a taquitos”. El jurat va destacar les va felicitar per la seva creativitat.

Amb la ressaca del triomf al Vigo Porté, l’Escola de Dansa Madó prepara les properes cites.

Aquest dissabte 6 de maig, a les 12 del migdia a la plaça Picasso, celebraran el Dia de la Dansa, juntament amb la Changó Escola de Ball i la Soul Train Dance School.