Èxit de les activitats de la Nit dels Museus

Aquest dissabte 14 de maig es va celebrar la Nit dels Museus a Vilassar de Mar. Quatre activitats van servir per donar a conèixer els diferents equipaments museístics del municipi i van fer participar la gent amb tallers, visites guiades o performances.

Al jardí del Museu de la Marina es va gaudir de l’activitat “Un mar de perspectives. Taller d’art i engany visual”, que va crear un obra divertida i lúdica sobre el món del mar amb la creació de l’artista Josep Malagarriga i tots els infants i famílies que s’hi van acostar.

Al Museu Enric Monjo es van fer dues activitats, la primera “Sketching Museum” amb persones que van dibuixar les obres exposades a l’equipament i la segona, “La màgia de la creació: art sobre art”, una performance de l’artista Martí Rom en què, a través de l’expressió artística va conceptualitzar sobre l’art i, alhora, va compartir l’inici de la creació d’una nova obra.

A la Casa Museu Carme Rovira es va fer una exposició que jugava amb les olors: “Carme Rovira: olor i color”, una mostra d’olors inspirades en l’obra pictòrica de l’artista Carme Rovira, ideada per Sandra Iruela, creadora de notes i composicions olfactives, que no va deixar ningú indiferent.