Èxit de la campanya solidària de l’ONG El Banco Farmacéutico per ajudar nens i nens amb risc d’exclusió social

La campanya solidària de l’ONG El Banco Farmacéutico per ajudar nens i nenes amb risc d’exclusió social a través de diferents entitats assistencials ha estat tot un èxit. Es van recollir 20.000 medicaments en les 450 farmàcies participants, ubicades a Catalunya i a les províncies de Madrid, Sevilla, Granada, Màlaga i Badajoz. Hi van participar més de 600 voluntaris de tot Espanya.  

Pel que fa a Vilassar de Mar, la Farmàcia Roca 1904, la única del Maresme que ha participat en aquesta campanya solidària, l’entitat assistencial que el Banco Farmacéutico va assignar a aquesta farmàcia és el centre CRAE EL EL MAS, ubicat a Gualba, prop de Sant Celoni, que treballa amb nens i nenes de 0 a 12 anys de famílies desestructurades  que tenen un alt risc d’exclusió social. Aquest centre acull aquests nens i nenes durant temporades i els facilita la seva integració en la societat.

Des de la Farmàcia Roca 1904 s’ha fet un balanç molt positiu de com ha anat aquesta campanya i han destacat que van lliurar a CRAE EL MAS 81 unitats de medicaments.