Estrenem tertúlies amb els alumnes de l’Aula d’Impuls del Pere Ribot

Vilassar Ràdio, en tant que emissora municipal amb voluntat de servei, col·labora amb l’Aula d’Impuls de suport a l’escolarització inclusiva que funciona a l’Institut Pere Ribot de Vilassar de Mar.

Així, aquest dimarts s’ha estrenat al magazine matinal Parlant de Tot la primera de les tres tertúlies que, des d’aquesta casa, es fan amb els nois i noies que tenen necessitats educatives especials derivades de discapacitats físiques o psíquiques que es poden escolaritzar a les Unitats de Suport a l’Educació Especial, conegudes com a USEE.

Aquest projecte, del qual en parlen les responsables del Pere Ribot, Marta Rovira i Elisenda Munné, és una eina per tal que aquests alumnes amb altres capacitats puguin seguir una escolarització inclusiva.

Des de l’ Institut Pere Ribot han rebatejat el projecte com a Aula d’Impuls. Ja és el tercer any que s’aplica. Les responsables de l’Aula d’Impuls recalquen que la clau és reforçar les competències bàsiques i buscar la màxima inclusió a l’aula ordinària.

Històries de superació a dojo. Eines que s’utilitzen? Doncs la cuina, l’hort o les tertúlies a Vilassar Ràdio

Aquest dimarts s’ha emès la primera de les tertúlies que es va gravar al propi Institut. La segona tindrà com a tema el Nadal i s’escoltarà el proper mes de desembre. La tercera i darrera serà a finals de gener quan els alumnes de l’Aula d’Impuls ens visitaran en directe a l’estudi 1 de Vilassar Ràdio.

Per tal de seguir el fil de l’Aula d’Impuls, es pot visitar aquest bloc on també es poden escoltar les nostres tertúlies.

Per escoltar l’entrevista i la tertúlia sencera clica aquí.