“Estem desplomats” guanya el concurs de comparses del Carnaval

La rua de Carnaval va omplir de música, balls i colors els carrers de Vilassar de Mar. La participació tant en nombre de comparses, 18 i prop de 650 persones desfilant, com en nombre de públic, torna a posar la festa com una de les més multitudinàries. A dos quarts de vuit del vespre, el pregó del rei Carnestoltes, amb to satíric, va donar el tret de sortida a la rua de Carnaval. L’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, li va lliurar la clau del poble.

Pel que fa als premis del concurs de comparses, el primer, dotat amb 700€, se’l va endur la que portava per nom “Estem desplomats”, formada per 25 persones amb una disfressa de cignes que feien classe de ballet. El segon premi de comparses (600€) va ser per a “Vermell explosiu”, una vintena d’integrants amb una vestimenta vermella lluent recordant a diables i diablesses amb molta marxa. El tercer premi de comparses (500€) va anar a parar a “Alegria”, disfressats de diferents personatges del Cirque du Soleil. El quart premi (400€) va ser per a la comparsa “El passat et persegueix”, disfressats de marcs de fotos antigues. El cinquè premi (300€) va recaure en “Gli iluminati”, que anaven de diferents tipus de làmpades. El premi Toni Linares (700€) per a la millor carrossa va recaure en la comparsa “Egipterapia”, que representava una piràmide i el passat egipci. Durant el ball de disfresses també es va escollir la Reina del Carnaval, que enguany va ser per a Explosiva, de la comparsa “Vermell explosiu”.

Pel que fa a la prova pilot de votació popular per internet, enguany de caràcter no vinculant i a mode de prova, al final de la jornada es van comptabilitzar un total de 298 vots, la majoria dels quals van recaure en la comparsa “Estem encantats” en les tres categories. De cara a l’any vinent es valorarà l’experiència, fent ajustaments al sistema, per tal que es pugui aplicar.

Leave a Reply