Especial ‘Parlant de Tot’ per dir No a la violència envers les dones

Aquest divendres és un dia de denuncia i de reivindicació. Vilassar de Mar està farcit d’actes per dir No a la violència envers les dones. I com no podia de ser d’una altra manera, Vilassar Ràdio, l’emissora municipal que estàs escoltant, s’hi afegeix emetent, en directe, el magazine matinal d’aquesta casa, el Parlant de Tot, des de la cruïlla entre Avinguda Montevideo i Narcís Monturiol.

Així, des de les 10 del matí i fins l’1 del migdia, moment en el qual emetrem en directe des de la plaça de l’Ajuntament la lectura del manifest de rebuig a la violència domèstica, el Parlant de Tot reunirà un munt de convidats a la Parada de Prevenció i Sensibilització en matèria de violència masclista que estarà ubicada al cor comercial del nostre municipi. Just davant del Mercat.

En aquest especial Parlant de Tot tindrem, entre d’altres, les opinions especialitzades de la psicòloga vilassarenca Gemma Altell i de la jurista Jennifer Álvarez que explicarà la sentència de La Manada. També estarà amb nosaltres la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Núria Arasa.

Entre altres sorpreses i convidats, el Parlant de Tot inclourà la secció Fem Salut. Els Mossos d’Esquadra, la Policía Local de Vilassar de Mar, el Cap doctor Masriera i els serveis socials de l’Ajuntament protagonitzaran una taula rodona al voltant de la violència domèstica.

Com no podia ser d’una altra manera, Vilassar Ràdio se suma, un any més, en aquesta proposta. Diem No a la violència.