Especial “Parlant de Tot” 1 d’octubre

Aquest dilluns 1 d’octubre de 2018, un any després del referèndum d’autodeterminació de Catalunya, hem fet un programa en el que hem recordat episodis de l’edició especial de l’informatiu que Vilassar Ràdio va fer durant tota la jornada de l’any passat.

Ens ha visitat a l’estudi l’Alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot que en l’acte institucional organitzat per l’Ajuntament, ahir diumenge 30 de setembre, va anunciar la intenció del consistori de portar a votació popular el canvi de nomenclatura de la “Plaça de l’Ajuntament” perquè es passés a dir “Plaça 1 d’octubre“. Hem parlat amb Oriol Sànchez, fill de Jordi Sànchez, pres polític empresonat a Lledoners. Hem parlat del llibre dels fills i filles dels presos polítics en el que narren el seu últim any de vida, “Abans ningú deia t’estimo“. Hem anat als dos instituts vilassarencs per parlar amb el director i directora del Vilatzara i Pere Ribot, respectivament, per què ens expliquessin el seguiment de la vaga d’estudiants convocada per aquest 1 d’octubre.

Així hem completat l’edició nº1182.

Podeu escoltar l’edició sencera.

També vam fer un resum de tres minuts del programa, de més de 13 hores de duració, que l’equip dels serveis informatius de Vilassar Ràdio va realitzar l’1 d’octubre de 2017.