Especial Eleccions Generals a Vilassar Ràdio

Vilassar Ràdio emetrà avui diumenge 28 d’abril a partir de les 20 h del vespre un especial informatiu sobre les eleccions generals. Tot i que alguns problemes tècnics, que no ens han permès desenvolupar la programació amb normalitat, encara persisteixen, hem dissenyat un especial informatiu per acostar la informació al ciutadà, amb les dades dels resultats a Vilassar i tota la informació que genera la jornada. Una de les novetats és que durant el programa ens faran companyia des de l’estudi els i les representants dels partits polítics de Vilassar de Mar que concorreran a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Recordem que un total de 15.632 vilassarencs i vilassarenques estan cridats a les urnes en aquests comicis, en què hi haurà un total de , que han obert les seves portes a les 9 del matí, amb tota normalitat i les tancaran a les 20 h.

Els col·legis són: Escola del Mar, IES Pere Ribot, Museu Monjo, Escola Pérez Sala i Escola Vaixell Burriac. L’especial informatiu donarà compte dels resultats dels comicis, centrant-se sobretot en les votacions a la nostra localitat, i n’analitzarà els resultats amb els representants de les forces polítiques vilassarenques.

Abans del tancament dels col·legis electorals, Vilassar Ràdio emetrà butlletins informatius en connexió amb Catalunya Informació a la tarda per informar del desenvolupament de la jornada.