Nou espai lúdic i de salut per a la gent gran

Divendres 7 de febrer a les 10 del matí tindrà lloc la presentació de l’Espai lúdic i de salut per a la gent gran, ubicat al Passeig Sant Joan de Mar, al costat de la plaça Josep Tarradellas, instal·lat per la Diputació de Barcelona. Aquest espai està ubicat a l’aire lliure i facilita la pràctica d’exercicis suaus, especialment dissenyats per afavorir les condicions físiques de la gent gran i contribuir a augmentar la seva autonomia personal. S’hi pot fer una gran quantitat d’exercicis.

Aquest equipament també és idoni per a altres col·lectius. Està certificat, per exemple, per a ús infantil i també és adequat perquè les dones que estiguin embarassades hi puguin fer un exercici lleuger que les ajudi a trobar-se bé.

Durant la presentació hi haurà una demostració pràctica del funcionament dels aparells que conduirà una fisioterapeuta. D’altra banda cal destacar que dins de la programació d’activitats per a la gent gran organitzades per la Regidoria de Serveis Socials, Família i Gent Gran, hi haurà un taller pràctic de 5 sessions, a càrrec d’una fisioterapeuta, per explicar el funcionament de l’Espai Lúdic i de Salut i així cada persona podrà fer el circuit d’acord amb les seves condicions físiques.
Es durà a terme els dies 7, 14, 21 i 28 de març i 4 d’abril, de 10 a 11 del matí i cal inscripció prèvia. De moment s’hi han inscrit una quinzena de persones. Per a inscripcions, cal adreçar-se al carrer Santa Eulàlia, 40, telèfon 93 754 05 00.