Escollida la nova junta de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran

Després de l’assemblea extraordinària que es va fer aquest passat diumenge, ja hi ha nova junta de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran del Centre Cívic Passeig. Finalment, es va presentar a la ronda final de votacions, que no van caldre fer-se perquè només es va presentar una llista, la proposta encapçalada per Joan Ferrés.

Ferrés explica que els principals arguments són apostar per una continuïtat, iniciar més activitats, escoltar totes les suggerències que els arribin i culminar les propostes que rebin i que siguin realitzablesFerrés s’ha envoltat d’un equip  amb ganes de treballar i amb molta experiència.

I de cara al futur immediat, l’objectiu és recuperar excursions, tallers de manualitats i campionats de dòmino.I és que com confessa el nou president de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran hi ha moltes ganes de recuperar la normalitat i l’ambient de prepandèmia.

De fet, aquest diumenge passat mateix, ja van encetar, al Cívic del passeig, la temporada de balls; amb un més que notable èxit, per cert.