“Escena & Llibres” es clourà el 4 de juny amb la gravació del programa “La taula del fons”

El cicle Escena & Llibres, organitzat per la Regidoria de Joventut i la Biblioteca Municipal, es clourà el divendres 4 de juny amb la gravació del programa de Vilassar Ràdio “La taula del fons”. Ja es pot fer la reserva d’entrades per assistir com a públic a través de l’app Vilassar de Mar. Es gravarà a les 19 h, al jardí de la Biblioteca Municipal E. Lluch amb les persones que cada dimecres el fan realitat a la ràdio: Maria Petit, Pere Almera, Jordi Font, Àlex Rocher, Núria Tintoré, Enric Martos i Marta Batalla.

El cicle Escena & Llibres enguany ha inclòs diferents disciplines escèniques entre les quals teatre, dansa i música protagonitzades per joves i la programació ha estat escollida per un grup motor format per persones joves del municipi amb experiència en les arts escèniques. 

El cicle, de març a juny, haurà comptat amb una programació formada per set actes: 4 d’ordinaris, un d’especial dedicat al Dia de la Dona, un de solidari amb el càncer infantil i l’acte de cloenda del proper 4 de juny amb “La Taula del fons”. En total hauran participat més de 30 joves artistes i hauran passat pels diferents espectacles més de 400 persones de públic. Els joves artistes participants del cicle han recomanat llibres al públic assistent, recomanacions que s’han acompanyat d’una bibliografia preparada pel personal de la Biblioteca.