Es reprenen les classes de ioga i sevillanes del PDC del Barato

La Regidoria de Serveis Socials torna a posar en marxa les activitats gratuïtes de ioga i sevillanes que formen part del Pla de Desenvolupament Comunitari del Barato. Les classes començaran el 2 i el 3 de maig, respectivament, en dos nivells, l’inicial i l’avançat, i es realitzaran al local municipal de la plaça del Barato, 34.

Fins al divendres 22 d’abril té lloc el període d’inscripció, que es pot fer de forma presencial a l’Espai Galbany (carrer Sant Roc, 2), de 9 a 14 h, o trucant per telèfon al 93 754 03 39 en el mateix horari. Per inscriure’s, només cal ser major de 18 anys i estar empadronat a Vilassar de Mar. Les persones interessades només podran fer una activitat de les que formen part del Pla de Desenvolupament Comunitari. A partir del 28 d’abril, a can Bisa (carrer Montserrat, 8) es podran consultar les llistes de places assignades.

Per poder accedir a les activitats, cal que la persona interessada sigui major de 18 anys i estigui empadronada a Vilassar de Mar. Les persones interessades només podran fer una activitat de les que formen part del Pla de Desenvolupament Comunitari.

La inscripció es fan de manera presencial a l’Espai Galbany (carrer Sant Roc, 2) des del dimarts 19 fins al divendres 22 d’abril (ambdós inclosos) en horari de 9 a 14 hores.

Les persones interessades també poden fer la inscripció telefònicament trucant al telèfon 93 754 03 39 en les mateixes dates.

Les llistes de places assignades i les persones que queden a les llistes d’espera es podran consultar a partir de dijous 28 d’abril a Can Bisa (carrer Montserrat, 8).

El fet d’inscriure’s a una activitat no garanteix en cap cas disposar d’una plaça.

Pel que fa a les classes de sevillanes, es faran del 2 de maig al 25 de juliol en els següents horaris: les nivell inicial es faran tots els dilluns, de 18.30  a 19.30 h i les de nivell avançat es realitzen tots els dilluns de 19.30 a 20.30 h.

Pel que fa a les classes de ioga, es faran del 3 de maig al 26 de juliol. Les de nivell inicial es realitzaran tots els dimarts, de 18.30 a 19.30 h. Les de nivell avançat es realitzaran tots  els dimarts, de 19.30 a 20.30 h

La durada de l’activitat serà de 3 mesos. Es faran al local de la Plaça del Barato, 34.