Es redueix la freqüència de pas dels trens de l’R1 els caps de semana per obres a Ocata

Atenció perquè aquest dissabte 11 de juny comença la segona fase de les actuacions que Renfe està fent a l’estació d’Ocata. Què vol dir? Doncs que el servei de trens cap a Vilassar de Mar, cap al Maresme, es veuran reduïts en la seva freqüència de pas. No en el dia a dia; però sí els caps de setmana.

Les obres, per millorar l’accessibilitat a l’estació d’Ocata, fan que els trens de la línia R1 de Rodalies circulin, els cap de setmana, només en via única. Per tant, es redueix la freqüència de pas dels combois dissabtes i diumenges.

Així, entre El Masnou Mataró hi haurà una oferta de 3 trens per hora i sentit, el 75% de l’habitual. En canvi, es mantindrà el servei de 3 trens per hora i sentit entre L’Hospitalet i El Masnou, i de 2 per hora i sentit entre Mataró i Blanes/Maçanet. Durant la resta de la setmana es mantindrà l’oferta habitual. Els trens, mentre durin les obres, segueixen sense aturar-se a Ocata i un bus llançadora connectarà aquesta estació amb El Masnou.

Així, des del Masnou, els viatgers que habitualment fan servir l’estació d’Ocata poden desplaçar-se en els trens de l’R1 i l’RG1 tant en sentit Barcelona com cap al nord d’aquestes línies.

Les obres compten amb un pressupost de més de tres milions d’euros i entre les principals actuacions hi ha la construcció d’un vestíbul subterrani i la instal·lació de nous ascensors amb connexió directa entre vestíbul i andana.