Es reasfaltarà el ferm més deteriorat de 14 carrers del municipi

 

L’Ajuntament de Vilassar de Mar invertirà 336.059 euros per reasfaltar les parts més deteriorades del ferm de 14 carrers de diferents parts del municipi i millorar-ne la calçada. Les obres permetran reposar aquelles parts de l’asfalt que s’han malmès i en les quals el ferm presenta més desgast. L’objectiu és proporcionar una superfície de trànsit segura i còmoda, millorant la mobilitat i la seguretat. Les actuacions consisteixen en la reposició de la capa de trànsit i sanejaments puntuals i el repintat de la senyalització horitzontal. En total, s’actuarà sobre una superfície de 9.143 m2.

L’actuació farà l’asfaltat de les parts més malmeses dels següents carrers: avinguda Eduard Ferrés, Torrent del Porxo, Rosari, Sant Artur, Santa Maria, Santa Eugènia, Via Octaviana, Maria Vidal, Santa Marta i Cuba i la reparació puntual a Narcís Monturiol, Colom, Sant Genís i Torrent de la Santa.

L’obra contempla dues fases:

La primera fase en executar-se serà l’adjudicada a l’empresa Rogasa Construcciones y Contratas, per un import de 202.735,13 euros (IVA inclòs). L’inici està previst el 15 de febrer i la finalització el 24 de febrer.

Durant la primera setmana, per dur a terme l’obra, hi haurà els següents talls de circulació:

 • Torrent del Porxo: del 15 al 17 de febrer
 • Carrer Rosari: 15 i 16 de febrer
 • Avinguda Eduard Ferrés, entre ctra. d’Argentona i Riera d’en Cintet: 16 i 17 de febrer.

La setmana del 20 al 24 de febrer, hi haurà els següents talls de circulació:

 • Av. Eduard Ferrés, entre Riera Cintet i Montevideo. Inclou l’encreuament d’Eduard Ferrés-Montevideo sentit Barcelona: dia 20 de febrer tallat i dia 21 de febrer, tall puntual per fer pintura.
 • Narcís Monturiol, entre Montevideo i Migjorn: tallat el dia 21 de febrer fins al migdia.
 • Encreuament d’Eduard Ferrés-Montevideo sentit Mataró: tallat el dia 21 de febrer, de migdia a nit i el dia 22 de febrer, tall puntual per fer pintura.
 • Santa Maria: tallat el dia 22 de febrer i el dia 23 de febrer, tall puntual per pintura.
 • Sant Artur, entre Alsina i Santa Maria: tallat el dia 22 de febrer i el dia 23 de febrer, tall puntual per pintura.
 • Sant Artur, entre Santa Maria i Santa Eulàlia: tallat del 22 al 24 de febrer.
 • Colom: treballs els dies 22 a 24 en zona aparcament. No es tallarà el trànsit.
 • Sant Genís, entre carrer del Carme i Riera de Cabrils: tallat el dia 24 de febrer, aproximadament durant 3 hores.

La segona fase de l’obra s’ha adjudicat a l’empresa Asfalts del Tordera, per un import de 133.324,58 euros (IVA inclòs). Aquesta fase té previst començar el 27 de febrer, amb un termini d’execució de 4 setmanes. Cada setmana s’anirà informant de les afectacions al trànsit.