Es necessiten encara voluntaris per fer al Gran Recapte d’Aliments a Vilassar de Mar

Els propers divendres 19 i dissabte 20 de novembre, atenció, torna el Gran Recapte dels Aliments a les grans superfícies i, també (i aquesta és la gran novetat d’enguany) a botigues de barri; sempre d’alimentació; és clar.

El delegat al Maresme del Banc dels Aliments, Cesáreo Villagrá ha explicat que la modalitat d’enguany segueix amb les recaptacions monetàries que es va instaurar l’any passat provocada per la derivada de la pandèmia. De moment, crida al voluntariat. Es necessiten encara persones voluntàries per fer el Gran Recapte a la nostra població 

A hores d’ara, la maquinària del Banc dels Aliments  se centra a assegurar-se aquesta xifra total de voluntaris que calen nostre municipi i la xifra global de voluntaris que  són necessaris a tota la nostra comarca, que són 900. I és que la mobilització social és importantíssima. Villagrá ha explicat que ens poden convertir en voluntaris i voluntàries: hem d’entrar al web granrecapte.com i escollir població i supermercat.

El voluntariat, tindrà una tasca específica: informar sobre els objectius de la campanya i estimular la donació.

Pel que fa als establiments col·laboradors a Vilassar de Mar, són els de sempre: Caprabo, Mercadona, Condis i Sorli del carrer Maria Vidal.

Parlem de xifres. Les de l’any passat, espectaculars a la província de Barcelona: 5 milions d’euros, més de 3 milions de quilos d’aliments, un 6% més que l’anterior edició del Gran Recapte.