Es necessiten cent voluntaris per al Gran Recapte d’Aliments

 

Amb el lema “Ajudar omple” a finals d’aquest mes, divendres 25 i dissabte 26 de novembre, es durà a terme el Gran Recapte d’Aliments.

L’any 2019, a Vilassar de Mar es van recollir més de 19 tones d’aliments, sent una de les localitats amb més recapte i més solidàries de la comarca del Maresme en els últims tretze anys.  Així ho ha confirmat en Francesc Cusí, cap de comunicació del Gran Recapte al Maresme.

La recollida física d’aliments es farà als següents supermercats: Ametller, Caprabo, Sorli i els Condis de Carrer Cuba i Mossèn Joan Rebull. Els aliments que es poden donar són oli, llet, llaunes de peix, arròs, pasta, llegums i menjar per a nadons.

Tot i això, també hi ha altres vies de donació: a les línies de caixa dels supermercats, al web granrecapte.com i al bizum 33596

Amb la inflació que estem patint actualment, els productes s’han encarit entre un 10 i un 20%, causant un gran impacte en la recollida d’aliments. Cusí ha explicat que el Banc d’Aliments, a l’hora de comprar menjar, s’han trobat que amb els 5 milions d’euros que han destinat a adquirir aliments s’ha comprat menys menjar del que voldrien.

Ha afegit que a data de 30 de setembre, el Banc dels Aliments repartia menjar a 13.000 persones a la comarca del Maresme. A Vilassar de Mar es necessiten 100 voluntaris per a la recollida d’aliments. Ja hi ha 15 vilassarencs i vilassarenques apuntats.

Per inscriure’t, entra al web del Banc dels Aliments, i a l’apartat de voluntaris escolliu la localitat, el supermercat i el torn al qual assistireu.