Es lliuren els premis del concurs de microrelats via Twitter

Guanyadors MicrorelatsDilluns 22 d’abril al vespre es van lliurar els premis de la segona edició del concurs de microrelats via Twitter organitzat per l’Ajuntament dins dels actes de Sant Jordi, que enguany estava dedicat a la poesia. En total es van presentar a concurs 23 microrelats poètics. El primer premi va ser per a @SonoErectus (David Martos) amb el microrelat Epigrama: “L’insubmís majordom que actuï sense aplom, com un mal educat, és, doncs, un malcriat?”. El segon premi va ser per a @Montse_Vendrell (Montse Vendrell): “Té les arrels robustes i les ales entumides. Però avui el mirall li escup una arruga i tots els anys brollen de cop, llàgrimes avall”, i el tercer premi per a @jaumeprat (Jaume Prat) i el microrelat “Dutxa: Olor suau i sense treva del relax entre vapors. Pluja càlida a casa meva: primer gota, després riu, despertes la son de la nit”.


Els premis van ser vals de llibres per valor de 60, 50 i 40 euros, respectivament, a bescanviar en una llibreria de Vilassar de Mar. Amb una selecció dels microrelats participants s’ha fet una exposició a la Biblioteca, també en format codi QR, que es pot veure fins el 4 de maig.

El concurs ha estat organitzat de forma conjunta per les regidories de Festes Populars, la de Noves Tecnologies i la de Cultura, de la mà de la Biblioteca Municipal.