Es lliura el premi de la I Beca Aigües de Vilassar

iaigues_guanyador-1.JPGMarco Grandi,  de 18 anys i estudiant de segon de batxillerat de l’IES Vilatzara, és el guanyador de la primera edició de la Beca Aigües de Vilassar organitzada per la companyia Aigües de Vilassar. Ahir l’alcalde, Joaquim Ferrer, la regidora de Cultura, Laura Martínez, el president d’Aigües de Vilassar, Joan Tussell, i un dels vocals de la Junta de la Mina Vella, Ramon Estrada, en van fer el lliurament a la sala de sessions de l’Ajuntament.

aigues_finalista-1.JPGLa finalista del premi va ser Sandra Bosch, de 18 anys i estudiant de l’IES Vilassar de Mar. Cal recordar que la beca premiava el millor treball de recerca en el camp de les ciències socials i ambientals relacionat amb l’aigua i estava dirigida als estudiants de segon de batxillerat en el curs 2007-2008 empadronats a Vilassar de Mar o bé que estiguessin cursant-lo als dos instituts del poble.

El premi consisteix en l’import íntegre de la matriculació del primer curs universitari, amb un màxim de 1.500 euros, i un val de compra de 500 euros per a l’adquisició de material acadèmic.

Leave a Reply