Es crea el concurs de fotografia “Carnaval Vilassar de Mar 2012”

L’Associació Fotogràfica Ateneu (AFA) i l’Ajuntament de Vilassar de Mar han organitzat el primer concurs de fotografia relacionat amb el Carnaval vilassarenc. El concurs està obert a tothom i cada participant podrà presentar fins a un màxim de tres obres que s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça fotocarnaval2012@gmail.com fins a la mitjanit del 4 de març. Una selecció de les fotografies presentades al concurs formaran part de l’exposició “Carnaval Vilassar de Mar 2012”, que es podrà veure a l’Espai Cultural Can Bisa del 17 de març al 15 d’abril. El veredicte de les tres fotografies guanyadores amb premis en metàl•lic de 250 €, 150 € i 100 €, es donarà a conèixer durant l’acte d’inauguració de l’exposició. També hi haurà un premi especial a la millor fotografia presentada per un menor de 16 anys, que consistirà en una càmera digital compacta.

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA CARNAVAL VILASSAR DE MAR 2012:
Tema
-Es pot presentar qualsevol fotografia relacionada amb el Carnaval de Vilassar de Mar 2012 (preparació, realització, desfilada…).
Condicions de participació
-El concurs està obert a tothom que hi vulgui participar.
-Hi ha un premi especial a la millor fotografia presentada per un menor de 16 anys.ç
-Cada participant pot presentar fins a un màxim de 3 obres.
-Les imatges poden ser en color o blanc i negre i la tècnica és lliure.
-Les fotografies han de presentar-se en format JPEG, amb una resolució superior a 1.000 píxels per costat per poder realitzar una impressió correcta i amb un pes màxim de 4 MB.
-Les obres s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça fotocarnaval2012@gmail.com. Un cop enviades, es confirmarà la seva recepció.
-Totes les fotografies portaran en el correu electrònic el títol de l’obra, el nom i cognoms de l’autor, l’edat, l’adreça i el telèfon mòbil del remitent.
-En cada correu electrònic caldrà indicar el nom de l’autor en l’assumpte per tal de facilitar la identificació de les obres.
Dates
-Les fotografies han de presentar-se fins a la mitjanit del diumenge 4 de març de 2012.

 

Veredicte
-El jurat del concurs estarà format per representants de l’Associació Fotogràfica Ateneu i de la regidoria de Cultura i  per un fotògraf professional.
-Els guanyadors del concurs seran avisats telefònicament.
Exposició
-Una selecció de les fotografies presentades formarà part de l’exposició CARNAVAL VILASSAR DE MAR 2012, que es podrà veure a l’Espai Cultural Can Bisa (C. Montserrat, 8), del 17 de març al 15 d’abril de 2012.
Lliurament de premis
-El veredicte del jurat es farà públic el dissabte 17 de març, a les 19 h, en el marc de la inauguració de l’exposició CARNAVAL VILASSAR DE MAR 2012, a l’Espai Cultural Can Bisa (C. Montserrat, 8). Els premis es lliuraran en el mateix acte.
Premis
-Un primer premi de 250 €
-Un segon premi de 150 €
-Un tercer premi de 100 €
-Un premi especial infantil que consistirà en una càmera digital compacta.
Altres
-Cap concursant podrà optar a més d’un premi.
-L’organització no es fa responsable de cap pèrdua o deteriorament dels arxius enviats que no sigui atribuïble a la seva gestió.
-Les imatges presentades passaran a formar part de l’arxiu de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, que en podrà fer exposició i divulgació indicant sempre el nom de l’autor i respectant els seus dret.
-Qualsevol imprevist serà resolt de manera inapel•lable pel jurat.
-El fet de concursar implica l’acceptació total d’aquestes bases.

Organitzat per: Associació Fotogràfica Ateneu i Ajuntament de Vilassar de Mar

Leave a Reply