Es convoca el XVII Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques

La Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra i la Fundació Ernest Lluch,  amb el propòsit comú d’incentivar la recerca en l’àmbit de les Ciències Socials i Polítiques,  convoquen el XVII Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques al millor treball de Recerca de Batxillerat del curs 2021/2022.

Aquest premi s’atorga al millor treball de recerca desenvolupat en l’àmbit de les Ciències Socials i Polítiques seleccionat durant el present curs acadèmic 2021-2022, en els centres de secundària públics,  privats o concertats de Catalunya, i té una dotació de 700 euros pel treball premiat i de 100 euros   per a cadascun dels accèssits que es concedeixin.

Aquest premi s’atorga al millor treball de recerca desenvolupat en l’àmbit de les Ciències Socials i Polítiques presentat durant el present curs acadèmic 2021-2022, en els centres de secundària públics, privats o concertats de Catalunya, i té una dotació de 700 euros pel treball premiat i de 100 euros per a cadascun dels accèssits que es concedeixin.

El termini de presentació dels treballs finalitzarà el dilluns 25 d’abril de 2022 (inclòs). El premi i, en el seu cas, les mencions honorífiques, es lliuraran en format presencial a la seu de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, el divendres 20 de maig de 2022.

Com participar-hi? Accedeix a les bases online o bé en PDF i una vegada conforme i acceptades les bases de convocatòria omple el Formulari d’Inscripció.