ERC va presentar la seva candidatura ahir diumenge

L’alcaldable per ERC Marta Rovira Martínez presentava ahir, al punt del migdia,  en una Sala Carrau plena de gom a gom les vint persones que l’escortaran de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

Una llista molt renovada, explica Rovira, en la qual hi trobem persones que tenen una gran experiència en els seus àmbits professionals. L’acte va comptar amb les intervencions de l’alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals, de Damià del Clot, actual alcalde de Vilassar de Mar i que tancarà la llista de manera simbòlica, i del senador d’ERC Josep Maria Reniu que va substituir una indisposada secretaria general d’ERC, Marta Rovira Vergés, que havia d’intervenir, per videoconferència, des de Suïssa on resideix. Explica que presenta una llista molt renovada. Amb gent independent, diu, molt preparada en els seus àmbits professionals i amb molta valentia. Destaca que molts debuten en política

Marta Rovira presenta la llista confeccionada de cara a les municipals del proper 28 de maig. Cares noves. La llista està formada per  Gerard Grau, que havia estat vicepresident d’ERC, Camino Calvo , Àngel Font, Bibiana Samsó, Jordi Acero, Laura Avellaneda, Isidre Martínez, Mar Canut, Liam Connolly, Marta Cotolí i Met Borotau. Josep Soler i Esther López i Damià del Clot, que van anunciar que no seguiran, estaran en els darrers llocs de la llista, en llocs simbòlics.

Un dels missatges que va aprofitar l’alcaldable per ERC per emetre ahir va ser esperonar a una alta participació a les persones demòcrates de Vilassar de Mar. Una mesura, diu, per evitar que entri en la plenària municipal la formació ultradretana VOX que, segons ella, distorsionaria la política local de Vilassar de Mar

Marta Rovira, amb el seu equip estan preparant ja la parada de Sant Jordi per aquest diumenge, ha volgut agrair la presència de persones de l’oposició que van ser presents, ahir, a la Sala Carrau per ser testimonis de la presentació de la llista d’ERC.

(Redacció: Joan Escofet)