ERC i Gent x Vilassar de Mar aniran junts a les eleccions municipals del 26-M

“Nosaltres sumem”Aquest és l’eslògan amb el qual es formalitza l’acord al qual han arribat ERC i Gent x Vilassar de Mar per concórrer plegats a les eleccions municipals del proper 26 de maig. El fins ara alcalde Damià del Clot serà el número 1 de llista conjunta, mentre que la regidora Núria Arasa anirà en segon lloc d’una candidatura única que persegueix, diuen, “continuar treballant plegats per donar continuïtat al projecte municipal iniciat ara fa 4 anys”.

Damià del Clot es mostra molt satisfet per l’acord aconseguit. Un pacte que és el resultat d’un seguit de converses entre ERC i Gent x Vilassar que ha acabat quallant amb aquesta entesa. L’alcalde destaca “la feina feta en el que portem de legislatura” i valora “l’entesa i, també, l’harmonia entre els dos partits polítics”. En definitiva, com recalca Del Clot, es tracta de “sumar esforços i, al capdavall, defensar la feina que hem fet”, diu.

Per la seva banda, Núria Arasa, explica que l’acord al qual han arribat les dues formacions és fruit de 4 anys de treball conjunt, d’entesa i de “saber unir dos programes electorals que tenen moltes coses en comú”. L’acord, de sis punts, resumeix les intencions de les dues formacions. Núria Arasa té molt clar què pot aportar Gent x Vilassar de Mar a aquesta aliança: “el benestar de vilassarencs i vilassarenques”. Arasa és conscient que els comicis del proper 26 de maig seran molt renyits. “La fórmula que aporta la nova aliança és la suma d’il.lusió, ganes i renovació”.

En els propers dies es donaran a conèixer els noms de la resta d’integrants de la llista unitària de l’acord ERC-Gent x Vilassar de Mar.