Entrevista a l’alcalde de Vilassar de Mar

El programa matinal “3×3”, que presenta Jaume Cabot, va entrevistar ahir dimecres a l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer (CiU). La festa major, el soterrament dels primers contenidors, el primer any de legislatura i el trasllat del mercat municipal a la instal.lació provisional de la Plaça Ventura Gassol són alguns dels temes de l’entrevista.  

 
Quant a la festa major, l’alcalde ha destacat que enguany s’ha volgut prestar especial atenció als joves, amb la celebració d’un festival a la platja, l’actuació del grup musical Hombres G i ha avançat que alguns actes estaran esponsoritzats.

Respecte a les illes ecològiques, Ferrer ha precisat que la ubicació actual dels contenidors és pràcticament definitiva.

Ferrer ha afegit que es troba en exposició pública el plec de condicions de la primera fase d’instal.lació de contenidors soterrats. Ferrer ha valorat positivament la reinstauració del servei gratuït de recollida de voluminosos.
Ferrer també ha explicat que aquesta setmana s’adjudicaran el servei de socorrisme i neteja de platges, i l’escatat i neteja de diferents trams de riera. L’alcalde ha destacat que aquest any es canviaran les dutxes de la platja i que el govern continuarà esforçant-se en mantenir en les millors condicions possibles els passos subterranis.

Pel que fa al primer any de legislatura, l’alcalde ha valorat positivament la tasca de govern d’aquests dotze mesos. Segons Ferrer, l’arribada de CiU al govern va suposar un impuls a la gestió de l’administració municipal. La  pujada d’impostos ha estat, segons ha dit, mesura inajornable i necessària.

Ferrer ha manifestat que el govern està posant fil a l’agulla a projectes importants per al poble, i ha citat com a exemple que en menys d’un any s’ha construït el mercat provisional, que ha qualificat com a equipament “molt més digne del que ningú es podia imaginar” que permetrà continuar als paradistes continuar desenvolupant l’activitat comercial mentre es construeix el mercat definitiu.

Leave a Reply