Entra en funcionament l’AulaTIC Jove a Can Jorba

Aula_TICLa Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ofereix a partir d’ara el servei AulaTIC Jove, un espai ubicat a l’equipament juvenil de Can Jorba i gestionat pel Servei d’Informació Juvenil, que promou l’accés lliure i gratuït a Internet i a eines ofimàtiques per als joves de 16 a 30 anys. L’espai compta amb ordinadors amb connexió a Internet on els joves podran fer ús dels equips de forma individual i amb prioritat per a les persones que els utilitzin per a tasques acadèmiques i/o de recerca de feina, tot i que també es podran utilitzar per accedir a xarxes socials i lleure en general.

El servei AulaTIC Jove està obert els dilluns, dimecres, dijous i divendres de 16.30 a 20 hores. Els dimarts no està disponible. La primera vegada que es faci ús del servei, s’haurà de presentar el DNI original per donar-se d’alta al registre d’usuaris. Les connexions són d’1 hora, que es poden prorrogar si no hi ha joves que s’esperen.

Serveis que s’ofereixen:
• Reserves d’ordinador (només per a usos acadèmics i de recerca de feina) d’una hora com a màxim, enviant un correu electrònic a l’adreça sij@vilassardemar.cat.
• Escanejar documents.
• Imprimir documents en blanc i negre (DIN-A4).

Consultar normativa i condicions d’ús al mateix Servei de Joventut.
Per a més informació:
AulaTIC Jove a Can Jorba
Adreça: c. Santa Eulàlia, 140
Tel. 93 754 24 00, ext. 452
c/e: sij@vilassardemar.cat