Enllestides les pistes de pàdel a la Piscina Municipal de Vilassar de Mar

  •  

Noves Pistes de Pàdel

La Piscina Municipal ja compta amb quatre pistes de pàdel. Les noves instal·lacions s’han posat en marxa aquest mes de febrer per donar cabuda a un esport que fins ara no comptava amb pistes públiques on practicar-se.

Les pistes de 20 metres de llarg i 10 d’ample ocupen una superfície total aproximada de 900 m2. Compten amb tancament de vidre i paviment de gespa artificial amb filament de 15 mm., a més de sistema d’il·luminació de 3.200 Kw. per pista perquè es pugui jugar a pàdel també quan es fa fosc.

Hi ha tarifes per a socis de la Piscina, no socis i socis de pàdel, a partir d’1 euro en hora no punta. També es poden llogar raquetes, pilotes, rebre classes particulars i participar a l’escola esportiva que s’ha creat. La reserva de les pistes es pot fer per telèfon, presencialment a la recepció del centre i en breu, per Internet. El pressupost de l’actuació ha estat de 150.000 €, finançats per l’Ajuntament.

Ampliació

D’altra banda, les obres d’ampliació de la Piscina amb la construcció d’un edifici annex, de 600 m2 distribuïts en dues plantes, avancen a bon ritme. La previsió és que en un mes i mig l’obra pugui estar enllestida i donar servei de wellness als usuaris: dos spas, sauna, bany de vapor, pediluvi, passadís nebulitzador d’aigua, cabines d’hidromassatge, sala de relax amb llits tèrmics i sales per a massatges i tractaments corporals. A la planta de dalt del nou edifici es traslladarà la sala cardiovascular i els aparells de fitness que actualment ocupen el hall de la piscina, renovant i ampliant el nombre i tipus dels mateixos.

Leave a Reply