Enllestides les pistes de pàdel a la Piscina Municipal de Vilassar de Mar

Noves Pistes de Pàdel

La Piscina Municipal ja compta amb quatre pistes de pàdel. Les noves instal·lacions s’han posat en marxa aquest mes de febrer per donar cabuda a un esport que fins ara no comptava amb pistes públiques on practicar-se.

Les pistes de 20 metres de llarg i 10 d’ample ocupen una superfície total aproximada de 900 m2. Compten amb tancament de vidre i paviment de gespa artificial amb filament de 15 mm., a més de sistema d’il·luminació de 3.200 Kw. per pista perquè es pugui jugar a pàdel també quan es fa fosc.

Hi ha tarifes per a socis de la Piscina, no socis i socis de pàdel, a partir d’1 euro en hora no punta. També es poden llogar raquetes, pilotes, rebre classes particulars i participar a l’escola esportiva que s’ha creat. La reserva de les pistes es pot fer per telèfon, presencialment a la recepció del centre i en breu, per Internet. El pressupost de l’actuació ha estat de 150.000 €, finançats per l’Ajuntament.

Ampliació

D’altra banda, les obres d’ampliació de la Piscina amb la construcció d’un edifici annex, de 600 m2 distribuïts en dues plantes, avancen a bon ritme. La previsió és que en un mes i mig l’obra pugui estar enllestida i donar servei de wellness als usuaris: dos spas, sauna, bany de vapor, pediluvi, passadís nebulitzador d’aigua, cabines d’hidromassatge, sala de relax amb llits tèrmics i sales per a massatges i tractaments corporals. A la planta de dalt del nou edifici es traslladarà la sala cardiovascular i els aparells de fitness que actualment ocupen el hall de la piscina, renovant i ampliant el nombre i tipus dels mateixos.

Leave a Reply