Endesa inicia els treballs per reparar els microtalls que estan afectant diverses parts del municipi

No és cap secret que un dels efectes colaterals de la pandèmia del coronavirus és que estem més temps a casa. Tampoc ho és que s’ha registrat un increment important del teletreball. Acció que, a Vilassar de Mar, s’ha complicat en les darreres setmanes i, especialment, en els darrers dies. Diferents usuaris es queixen de constants petits talls del subministrament elèctric. La companyia Endesa, consultada per aquest informatiu, ens ha  explicat que ja ha localitzat l’avaria, de la qual no en tenien constància, i aquest mateix divendres 23 d’octubre es posen ja a treballar. L’Ajuntament del nostre municipi, per la seva banda, va enviar una queixa formal a la companyia exigint un ràpid restabliment de la normalitat en el subministrament elèctric.

Els talls, com dèiem, són constants i enormement molestos per la gent que treballa a les seves llars. Des d’aquest informatiu ens hem posat en contacte amb Endesa per esbrinar què passa a Vilassar de Mar. Ens han explicat que aquest divendres ja han localitzat la línia elèctrica que dóna aquests microtalls dels quals, ells, no en tenien constància ja que no havien rebut cap alerta.

Des d’avui mateix, Endesa confirma que han localitzat ja la línia en  qüestió i que, des d’aquest divendres al matí, els seus tècnics desplaçats al nostre municipi ja es disposen a acotar-la per tal de dictaminar quines són les zones de Vilassar de Mar afectades.

Ens expliquen, també, que serà molt complicat esmenar el problema ja que la línia que provoca els microtalls, alguns dels quals són de segons però suficients per generar molèsties en els veïns i veïnes, no dona cap alerta. És una línia que es desconnecta per si sola i es torna a reenganxar sense donar cap avís als tècnics d’Endesa, tal i com ens expliquen.

De moment, i que tinguem constància, s’han registrat casos, per exemple, a l’avd Carles III, a la Riera d’en Cintent, al carrer Lluís Jover, al carrer de Mossèn Pere Ribot, al carrer de Montserrat, a l’AVD Eduard Ferrés i el barri del Barato és un dels més afectats. Com veieu, es tracta d’àmplies zones de Vilassar de Mar.