Encara hi ha temps per inscriure’s al projecte Ocupa’t per a emprenedors

25_Ocupa'tLa Regidoria de Comerç, Empresa, Formació i Ocupació ha ampliat fins a finals del mes de març el termini d’inscripció per a les persones interessades en participar en el projecte Ocupa’t, un servei de formació i assessorament gratuït per a emprenedors que vulguin posar en marxa un comerç. El programa Ocupa’t, de la Diputació de Barcelona, té com a principal objectiu donar eines als emprenedors que vulguin muntar un negoci com a forma d’autoocupació.

 

 

El projecte té dos vessants: un pla formatiu específic en comerç per a l’emprenedoria anomenat “Eines per a la creació i bon funcionament d’empreses al voltant del comerç urbà”, dividit en tres mòduls formatius i amb un total de 45 hores presencials, i un coaching o acompanyament durant dos anys per part de professionals que els assessoraran sobre com fer front als reptes de les primeres fases d’una activitat comercial. Alhora, des de l’Ajuntament s’està treballant perquè aquestes persones puguin gaudir d’una bonificació de la taxa per a l’inici de la seva activitat.

Les persones interessades en participar al projecte poden adreçar-se a la Regidoria de Comerç, Empresa, Formació i Ocupació de l’Ajuntament, que es troba al carrer Manuel de Falla, 1, baixos, o bé contactar per telèfon al 937542400, ext. 602, o correu electrònic: gomezpc@vilassardemar.cat.