En marxa les activitats formatives per a la gent gran del segon trimestre del curs 2015/2016

FormativesggEl passat 25 de gener es va realitzar la inscripció per a les activitats formatives per a la gent gran, que es realitzen al segon i tercer trimestre del curs 2015/2016, organitzades per la Regidoria de Serveis Socials, Igualtat, Gent Gran i Família. Cada persona podia apuntar-se a un màxim de dues activitats trimestrals. S’han registrat 161 inscripcions. En total, hi participen a les activitats 122 persones, de les quals 26 s’inscrivien per primera vegada. Pel que a les novetats hi ha un taller de costura, al centre social Les Pinedes-La Xinesca, un d’eines per a una bona comunicació entre les persones més grans i un altre per treballar la interiorització de la música. Tampoc hi falta un taller adreçat a persones que ja han fet teatre per representar una obra durant la Setmana de la Gent Gran d’enguany. Pel que fa a les inscripcions que es van registrar a inicis del curs 2015/2016, va haver-hi 525 inscripcions (activitats per al primer trimestre del curs i activitats que duren tot el curs), corresponents a 325 persones, de les quals 84 s’havien inscrit per primera vegada.

Les activitats tenen l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Pel que fa a les que són trimestrals, hi ha el primer nivell d’informàtica, primer nivell del taller de la memòria, nadal, informàtica internet, cosir i cantar, costura, riure humor i salut, des de la música un camí a la interioritat, mandales, eines de bona comunicació, i assaig obra de teatre per a la Setmana de la Gent Gran.
Pel que fa a les que són anuals, que tenen lloc des d’octubre fins al juny, hi ha l’aula de manteniment de la memòria, caminem fent marxa nòrdica, country inicial i avançat, gimnàstica en sec a la piscina, piscina, bollywood, coordinació i activació muscular, mitja i ganxet, relaxació i meditació, saviesa de la vellesa, teoria del txi kung i txi kung.

La regidora de Serveis Socials, Igualtat, Gent Gran i Família Núria Arasa ha fet una valoració molt positiva de l’elevat nombre de persones inscrites i ha afegit que la gent gran de la nostra localitat és molt activa.

Leave a Reply