En marxa la campanya “Reciclar té premi”

Reciclar correctament  té premi. En concret, un pack escapada valorat en 179,90 € i 10 talons de 10 euros per a gastar a les botigues de Vilassar Comerç, per a aquelles persones que resultin premiades en el sorteig que es farà el dimarts 19 de gener, en directe, al magazine de Vilassar Ràdio Parlant de Tot (10-12h). “Reciclar té premi” és una acció  que forma part de la  campanya de recollida selectiva de residus posada en marxa per l’Ajuntament i que, del dimecres 13 al diumenge 17 de gener, també està desplegant diversos educadors ambientals per les illes de contenidors del poble per tal d’informar la ciutadania sobre bones pautes de reciclatge. Els mateixos educadors estan repartint entre les persones que hi deixen els seus residus les butlletes per al sorteig.

Una altra acció d’aquesta campanya de foment del reciclatge han estat la instal·lació de banderoles, pancartes i cartells als comerços i botigues.

Roca ha subratllat que la població del nostre municipi, en termes generals, recicla bé i ha avançat una novetat que s’implantarà més endavant, quan es faci el nou contracte de recollida de residus urbans. Es tracta de contenidors tancats que s’obriran amb el telèfon mòbil o amb targeta. Hi haurà una campanya informativa per explicar aquesta important novetat.  

L’acció “Reciclar té premi” és una proposta sorgida dels pressupostos participatius de Vilassar de Mar.