En marxa la  campanya de recollida de joguines de Creu Roja

Creu Roja està portant a terme des del 3 de desembre campanya de recollida de joguines. Es pot col·laborar aportant joguines noves que no siguin ni sexistes ni bèl·liques a la seu de l’entitat, i si pot ser que siguin educatives,  fins al 28 de desembre, al carrer Sant Jaume 38, en horari de dilluns a divendres de 9 del matí a 2/4 de 12 del migdia.  La campanya es realitza en coordinació amb les Regidoria de Serveis Socials dels consistoris de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar. Les joguines es lliuraran als Reis Mags que les faran arribar als nens i nenes de les famílies amb menys recursos econòmics de les tres poblacions, i en el cas concret de Vilassar de Mar, a 46 nens i nenes d’una quinzena de famílies. Cada lot lliurat està format per tres joguines.

L’objectiu de la campanya, que es porta a terme des de 1992,  és que cap nen ni nena no es quedi sense joguina.  El que més fan falta són joguines educatives per a edats compreses entre 9 i 12 anys, com exemple jocs de taula. El logo de la campanya d’enguany és “Els seus drets en joc”. Col·laboren amb Creu Roja recollint joguines tant Vilassar Comerç com l’Escola de la Presentació.

Pel que fa a Vilassar Comerç, fins el 31 de desembre es poden dipositar les joguines a les caixes que hi ha als següents establiments:

Tuit – Carrer Narcís Monturiol, 12

Soul Train Dance School – Carrer Maria Vidal, 52-56 cantonada

Coto Fluix Llaminadures – Carrer Sant Artur, 32

La Caseta de l’Arbre – Carrer Sta Maria, 46

I-Kids – Carrer Sta. Maria, 32

Multicoses- Avda. Montevideo, 60

Zamora Nens – Avda Montevideo, 68

Maresme Llar – Carrer Santa Eulàlia, 136 – Local 2

Antiga Fusteria – Carrer Santa Coloma, 32

Babi Lua – Plaça Jeroni Gelpí, 2

HLS – Avinguda Montevideo, 65 – 1er. 1ª

Farmàcia Roca 1904 – Carrer Montserrat, 1

The Sop – Carrer Sant Jaume, 31

La Copisteria – Carrer Narcís Monturiol, 76