Fins el 31 de desembre, campanya de recollida de joguines de Creu Roja

Un any més ha arribat la campanya de recollida de joguines, que porta a terme un any més Creu Roja. Es realitza des del 2 al 31 de desembre. Es pot col·laborar aportant joguines noves que no siguin ni sexistes ni bèl·liques a la seu de l’entitat, i si pot ser, que siguin educatives. La campanya es fa en coordinació amb les Regidoria de Serveis Socials dels consistoris de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar. Les joguines es lliuraran als Reis Mags que les faran arribar als nens i nenes de les famílies amb menys recursos econòmics de les tres poblacions.  Cada lot lliurat està format per tres joguines.

L’objectiu de la campanya, que es porta a terme des de 1992, és que cap nen ni nena no es quedi sense joguina. Col·laboren en aquesta campanya de Creu Roja tant l’Escola de la Presentació com l’associació Vilassar Comerç. En concret, les joguines es poden dipositar en les caixes de recollida de joguines que hi ha a l’escola de la Presentació i en els següents comerços de Vilassar Comerç: Ambit, Blue Moon, Boher, Can Pocurull, Century 21, Cotó Fluix, Edukem-nos, El Terral, Farmàcia Roca, In-mediatio, La parada, Maresme Llar, The House Language Service i Zamora

Les joguines també es poden portar a la seu de Creu Roja, però s’ha de trucar abans al telèfon de l’entitat, 93 759 22 22, per a concertar dia i hora per fer l’entrega de la joguina, entre dilluns i divendres de 9 del matí a 2/4 de 12 del migdia.