En marxa la Campanya de Nadal de Vilassar Comerç

La Ruta de diorames amb importants premis, la recollida de cartes dels nens i nenes als Reis de l’Orient i un espectacular sorteig de 2.500 euros en vals per gastar en els establiments del nostre municipi associats a Vilassar Comerç, són els principals arguments de la campanya de Nadal d’aquesta entitat que promou el comerç local. En una campanya nadalenca en la qual, i per culpa de la pandèmia del coronavirus, no circularà el tradicional trenet del Nadal pels nostres carrers, Vilassar Comerç es reinventa.

Així doncs, des de Vilassar Comerç tiren d’enginy. Enguany no podrà circular el trenet que fa les delícies dels nens i nenes viatjant per l’eix comercial del nostre poble ja que la situació de pandèmia ho impedeix. Per les aglomeracions que s’hi generen, es desaconsella totalment.

En aquest sentit, la dinamitzadora de Vilassar Comerç, Araceli Galobart, subratlla que les botigues associades compleixen amb absolutament totes les normatives i recorda que, moltes, ja s’han adaptat per oferir els seus serveis en línia.

Un dels arguments forts de Vilassar Comerç per enguany és la reedició de la Ruta dels Pessebres que tan èxit va tenir l’any passat i que fan en col·laboració amb l’Associació de Pessebristes de Vilassar de Mar. 30 diorames nous t’esperen que ja estan ubicats a les botigues. Compte perquè contenen cinc paranys, és a dir, cinc errades, que s’hauran de descobrir.

Una ruta que es pot fer amb els membres de la teva unitat familiar, de la teva bombolla, i completar-la per accedir als premis. S’ha d’apuntar en quin número de diorama està l’errada i quan tinguem tot el díptic segellat i amb els paranys localitzats i marcats, entregar la butlleta o bé a Sabateria Zamora, a Cotofluix o a Llibreria Índex.

Alguns dels premis de la Ruta dels Pessebres són una cistella de dolços i esmorzar, cistella de productes italians, un menú per a dues persones en un restaurant, un kit complet de protecció davant de la covid 19 i un xec de 60 euros per comprar carn, entre molts d’altres.  

A més, des d’aquesta entitat faran un gran sorteig de 2.500 euros en vals per gastar a les botigues associades a Vilassar Comerç. Els guanyadors es donaran a conèixer el 22 de desembre, coincidint amb les grossa, i els afortunats disposaran de 9 dies, fins el 31 de gener, per gastar-los.

En un any marcat per les incerteses, des de Vilassar Comerç no volen que cap nen i nena de Vilassar de mar es quedin sense reis. En algunes botigues dipositaran unes urnes per deixar les cartes i un patge les recollirà el dilluns 4 de gener per la tarda

Però des de Vilassar Comerç també són molt sensibles als nens i nenes de les famílies que ho passen molt malament per la crisi econòmica derivada del Coronavirus. Per això, s’han adherit a la campanya de la creu Roja “Cap nen sense joguina” i qui ho desitgi podrà fer donació de joguines i dipositar-les dins de les caixes que tindran diverses botigues.  

Des de Vilassar Comerç ens aconsellen estar molt pendents a les seves xarxes socials. Contínuament, publiquen un seguit de novetats que caldrà seguir atentament. Haurem de prestar especial atenció al divendres 18 i dissabte 19 de desembre que és quan se celebrarà una edició especial del format Botigues al Carrer en el qual els establiments associats del nostre municipi oferiran tots aquells regals necessaris per passar aquestes festes, marcades per la pandèmia, el millor possible.