En marxa la 8ena. edició de la Ruta Gastronòmica de Cabrils

Has de saber que segueix en marxa la vuitena edició de la Ruta Gastronòmica de Cabrils que va arrencar el passat divendres 22 d’octubre i que s’allargarà fins al proper 15 de març.

La ruta, amb l’arròs com a protagonista, vol promoure els establiments i la gastronòmica de Cabrils, amb una llarga tradició hostalera i tot un referent a Catalunya per la seva gastronomia de qualitat, avalada amb el segell de #VilaGastronòmica.

Així doncs, durant gairebé cinc mesos els restaurants participants serveixen la seva proposta creativa amb l’arròs com protagonista. A més aquests plats són solidaris: 1€ de cada plat va destinat a la Xarxa Popular d’Aliments del Maresme.

Els restaurants participants són: Ca L’Estrany, Can Rin, Il Forno di Papá, La Concòrdia, L’Hort Cabrils, L’Hostal de la Plaça, Nou Gras i Sal i Pebre.

Una selecció, doncs, amb una variada selecció de plats i de gran qualitat. I és que els 8 restaurants participants han creat i dissenyat propostes d’allò més exquisides.

Aquestes són les seves propostes culinàries:

Sal i Pebre: presenta el seu Risotto de verduretes, L’Hostal de la Plaça aposta pel seu famós Arròs de pagès. L’Hort Cabrils ens posarà sobre la taula el Arròs d’ànec amb el seu magret, trompetes i rossinyols. La Proposta de Ca L’Estrany és l’ Arròs a la marinera amb gambes i escamarlans d’Arenys. Arròs del Senyoret és la recomanació de Can Rin. Per la seva banda, La Concòrdia innova amb el seu Nigiri de la “Discòrdia”. A Il Forno di Papá es podrà degustar el Risotto funghi porcini amb cruixent d’ibèric I al Nou Gras Arròs de Muntanya amb bolets, panxeta confitada i allioli de brasa.