En marxa el Punt del Voluntariat

Si vols formar part de la borsa de persones interessades en realitzar voluntariat i estar informada de les crides existents, molta atenció: l’Ajuntament de Vilassar de Mar té en marxa el Punt del voluntariat, un servei per donar suport, informació i acompanyament a les persones interessades en fer un voluntariat, informant dels diferents projectes de voluntariat que es fan al municipi.

L’objectiu del Punt del voluntariat és donar visibilitat i reconeixement a l’acció voluntària que fan les entitats sense ànim de lucre, fomentar el voluntariat i impulsar la cultura de la participació ciutadana, facilitar el treball en xarxa, i donar instruments, recursos i formació als voluntaris i voluntàries i a les entitats sense ànim de lucre.

El Punt del voluntariat també ofereix acompanyament a les entitats sense ànim de lucre que tinguin o vulguin tenir voluntariat, fent difusió de les seves crides.

Al web de l’Ajuntament podràs consultar l’apartat d’ofertes i demandes de voluntariat.

Si vols fer voluntariat o ets una entitat i vols fer difusió del teu projecte de voluntariat posa’t en contacte amb el Punt del voluntariat a través del correu electrònic participacio@vilassardemar.cat.