Concurs d’aparadors, amb motiu de Sant Jordi, organitzat per Vilassar Comerç

Aparadors ben guapos per Sant Jordi. Aquest és l’objectiu de la nova campanya que ha pensat Vilassar Comerç de cara a la Diada del 23 d’abril. Així, des d’aquest dimarts 12 d’abril alguns dels establiments associats a aquesta entitat que vetlla pel bon desenvolupament del comerç del nostre municipi, participen en aquest concurs.

Així, entra en els establiments que han decorat els seus aparadors, mira i remira i vota. Si participes en el concurs et pots endur un premi especialment dedicat a la festa de Sant Jordi: una rosa i un llibre per cortesia de la floristeria Blanc Estudi Floral i de la llibreria Índex.

Els establiments que hi participen, per si et vols planificar la ruta, són els següents: Aurum,  Blanc Estudi Floral, el Boho, Calçats Moltó, Can Manel, Carns Boher, Carns Montserrat, la Farmàcia Roca, I Kids, Oh Cintes, Original Espai d’Artesans, Parapapa, Somnis Psicologia, Nivana de Tolentino Costa, Colors Market, el Zamora i el Zamora nens.

Així doncs, fem poble i votem en aquest fantàstic concurs d’aparadors. Pots participar-hi, fins al  dissabte 23 d’abril.

Per a més informació, no dubtis en visitar les xarxes socials de Vilassar Comerç.