En marxa el cicle “Descobreix El Masnou”

 

La consolidada programació anual de Turisme i Patrimoni que es duu a terme des de l’Ajuntament del Masnou inclou prop d’una quinzena d’ activitats diferents que, al llarg d’aquest 2023, serviran de reclam per descobrir els edificis emblemàtics i llocs d’interès amb els que compta el Masnou.

El reguitzell d’ofertes incloses a la programació per gaudir del municipi  s’estenen des d’atractius com el paisatge fins a la gastronomia. Com a novetat d’enguany, s’ha afegit al programa anual l’activitat “El joc de la ruta del tasajo” i també s’ha incorporat la jornada de portes obertes a eixides i safareigs, com una activitat ja consolidada.

La resta d’activitats són: visita Guiada a Can Teixidor, Cementiri del Masnou, a la Mina d’Aigua, Escape Room “El misteri de les mines d’aigua”, els edificis modernistes projectats per Bonaventura Bassegoda i Amigó (un dels arquitectes més importants del Modernisme al Masnou i Catalunya), El Masnou sota les bombes, El Masnou Terra de Mar, l’itinerari “Les dones del tèxtil al Masnou”, la degustació de productes locals “Tasta el Masnou”, la gimcana “El gran joc del Masnou, terra de mar”, subhasta cantada de peix, i visita al Museu Municipal de Nàutica.

Respecte a abans de la pandèmia, encara no s’ha pogut recuperar la programació de la visita a la Casa Benèfica que habitualment es feia al voltant de la celebració del Dia Internacional dels Museus (15 de maig) perquè l’equipament és una residència de persones grans, un col·lectiu extremament vulnerable davant la COVID-19.

Per a més informació, podeu contactar amb l’Oficina de Turisme, ubicada a la Casa de Cultura (telèfon 93 557 18 34), o enviar un correu electrònic a turisme@elmasnou.cat.