Els vilassarencs Rita Payés i Flamengrass, al Posidònia Fest

La cantant vilassarenca Rita Payés actuarà al Posidònia Fest, juntament amb Pol Batlle. També prendrà part en aquest certamen el grup Flamengrass, format per músics de Vilassar de Mar i Premià de Mar. Aquest festival arriba a la seva tercera edició i se celebrarà el 31 d’agost i l’1 i 2 de setembre amb tres concerts per jornada alParc Maresme del Port de Mataró. Seran tres jornades musicals de set de la tarda a onze de la nit on el públic podrà gaudir d’una gran varietat d’estils.El certamen està organitzat pel segell discogràfic mataroní Microscopi, amb el suport del Port de Mataró i l’Ajuntament de Mataró

El vilassarenc Carles Moreno Cayero, en representació de Microscopi,ha afirmat que la particularitat d’aquest festival rau en la riquesa musical a través de diferents estils: “Des del hip-hop de Pau Brugada fins a la música tradicional de Pau Obiols o el cant sibil·lar i càlid de Mar Grimalt, que posa els pèls de punta. Després tenim la música de Celeste Alías cantant Chavela Vargas, l’espectacle histriònic i especial d’Albert Pla i la música dolça i treballada de Pol Batlle amb Rita Payés”.

El Posidònia Fest deu el seu nom a les gairebé set-centes hectàrees de praderies de la planta aquàtica homònima que protegeix desenes d’espècies de peixos i altres organismes marins i actua com a filtre biològic a les platges del Maresme. El  públic del Posidònia Fest 2023 gaudirà de les actuacions ben a prop de l’escenari, que s’instal·larà a tan sols 50 centímetres del terra.

La principal novetat d’aquesta edició del festival és que els concerts del dijous 31 d’agost seran gratuïts i oberts a tothom.Per a la resta de dies, 1 i 2 de setembre,  les entrades estaran disponibles per 18€ per jornada i es podran adquirir a través de la pàgina web del festival www.posidoniafest.cat.

Cal  destacar que, per segon any consecutiu, el festival programarà tres propostes musicals de la nostra comarca, seleccionades a través d’una crida pública que va estar oberta fins al 30 de juny. Els artistes seleccionats i que actuaran a l’escenari del Parc Maresme són: Flamengrass (Vilassar de Mar i Premià de Mar), Neus Borrell i Miquel Joan (Sant Pol de Mar) i Mireia Vilaseca (Alella).

El calendari del festival, queda, per tant, d’aquesta manera:

Dijous 31 d’agost-Concerts gratuïts 

A les 7 de la tarda, Pau Brugada

A les 8 del vespre, Flamengrass

A 2 /4 de 10 de la nit, Celeste Alías

Divendres 1 de setembre-Entrada per als tres concerts: 18 euros

A les 7 de la tarda, Arnau Obiols

A les 8 del vespre, Neus Borrell i Miquel Joan

A 2/4 de 10 de la nit, Albert Pla

Dissabte 2 de setembre-Entrada per als tres concerts: 18 euros

A les 7 de la tarda, Mar Grimalt

A les 8 del vespre, Mireia Vilaseca

A 2/4 de 10 de la 1 nit, Pol Batlle amb Rita Payés

El Posidònia és un espai ple d’encant amb l’Escenari Maresme com a epicentre, servei de begudes, col·laboracions d’entitats col·laboradores, empreses patrocinadores i una exposició de l’Associació Sant Lluc per l’Art, que presentarà una obra única sobre teles de grans dimensions que representarà un bosc submergit.