Els vilassarencs ja poden recollir les entrades gratuïtes per al Summer Festival

Des d’avui dilluns 8 de juny i fins el 19 de juny, les persones majors de 16 anys empadronades a Vilassar de Mar ja poden demanar l’entrada gratuïta al Summer Festival, la proposta de la Festa Major de Sant Joan dedicada a la gent jove amb format de discoteca i que té com a escenari la platja de Palomares. Les entrades es poden adquirir de dilluns a divendres, en horari de 16.30 a 19.30h, al Servei de Joventut que es troba al carrer Sant Jaume, 18.

Per aconseguir l’entrada, personal i intransferible, cal presentar el DNI, carnet de conduir o passaport originals. Les persones que no s’acreditin o de fora del poble podran aconseguir l’entrada a través del Servicaixa o a taquilla, el mateix dia, al preu de 25 euros amb dues consumicions. No serà permesa l’entrada a menors de 16 anys.

El Summer Festival se celebrarà durant la Festa Major de Sant Joan, el divendres 26 de juny a partir de les 22h. Comptarà amb la música dels DJ de la discoteca She, David Oleart i Albert Neve i els DJ convidats Xavi Beat i Wally López, que s’encarregaran de punxar la millor música a l’escenari del festival, la platja de Palomares. Una infraestructura espectacular de so i llum i activitats lúdiques com un castell de focs, jocs de platja i un globus aerostàtic completaran la vetllada nocturna.

Leave a Reply