Els treballs finals de l’obra del carrer Mont s’allargaran fins a la setmana vinent

Els treballs d’imprimació del paviment, corresponents a la fase final de l’obra del carrer Mont, no es poden realitzar amb pluja i la previsió apunta que podria ploure fins dilluns vinent. Per aquest motiu, les obres no es podran acabar aquesta setmana com estava previst i s’allargaran fins al dia 18 de març. En el que portem de setmana, s’ha pogut fer el tram de Santa Coloma fins a Sant Josep.

Noves dates d’afectacions a la circulació de vehicles:

  • Del dimarts 15 (8 h) al dimecres 16 (19 h): tallat l’encreuament del carrer Sant Josep amb carrer Mont.
  • Del dimarts 15 (8 h) al divendres 18 (19 h): no es podrà accedir al carrer Santa Gemma.
  • Del dimecres 16 (8 h) al divendres 18 (19 h): tallat encreuament del carrer Sant Ramon amb carrer Mont.

Des del passat 25 d’octubre, l’Ajuntament està duent a terme l’actuació de pavimentació del carrer Mont, entre la N-II i el carrer Colom, per convertir-lo en un carrer de plataforma única i de prioritat invertida. L’actuació s’ha fet en cinc fases per minimitzar les molèsties al veïnat.

L’objectiu del conjunt de l’obra és la reurbanització d’aquest tram del carrer Mont per fer-lo més accessible canviant la secció actual de calçada segregada per una secció de plataforma única (voreres i calçada al mateix nivell). Fins ara, era un carrer amb voreres de menys de 90 cm en la majoria dels trams i sense passos de vianants accessibles.

Amb l’actuació, el carrer Mont (entre la N-II i el carrer Colom) passa a ser un carrer de prioritat invertida on es prioritza l’ús del carrer per part dels vianants, s’eliminen les zones d’aparcament, s’elimina el doble sentit de circulació existent en un punt del carrer, s’eixamplen les zones destinades a voreres i es limita la velocitat de circulació dels vehicles a 20 km/h. L’actuació també ha inclòs la renovació i ampliació dels punts de recollida de les aigües pluvials.