Els titulars informatius de Catalunya Ràdio, a Vilassar Ràdio

Catalunya Ràdio i Vilassar Ràdio han arribat a un acord perquè l’emissora municipal de Vilassar de Mar enllaci amb els titulars de les hores en punt de l’emissora pública. Amb aquest nou acord, l’emissora informativa de referència i líder a Catalunya continua ampliant l’abast del servei públic que ofereix des de les freqüències radiofòniques de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Jaume Cabot, director de Vilassar Ràdio, ha declarat: “El nostre objectiu és que la informació de proximitat i de qualitat arribi al ciutadà de Vilassar de Mar i als pobles del voltant, però també volem arribar a la informació general i la millor manera de fer-ho és connectant amb les emissores de Catalunya Ràdio”.

Per la seva banda, el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha destacat la importància de l’acord, que posa de manifest “la bona acollida que té la ràdio nacional i pública del nostre país per part d’un seguit d’emissores com Vilassar Ràdio”. Gordillo ha afegit que “com a emissores públiques és una bona manera de complementar-nos, pensant en l’interès comú i fent cadascú allò que fa més bé, oferint els temes que afecten de manera més directa els ciutadans del municipi i alhora buscant la informació nacional i internacional en els butlletins informatius de Catalunya Ràdio”.

L’acord de Catalunya Ràdio amb Vilassar Ràdio s’afegeix a les accions de col·laboració posades en marxa per Catalunya Ràdio amb el Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Puigcerdà, Ràdio Ona Torelló, l’emissora Ràdio Arrels de la Catalunya Nord i amb Ràdio Blanes.