Els Ssstrèpits rostiran una vedella de gairebé 300 kg per recaptar fons per a un projecte solidari al Brasil

Amb l’objectiu solidari de recaptar fons per apadrinar els Ssstrepits do Brasil i ajudar nois i noies amb risc d’exclusió social, els Ssstrepits de Vilassar de Mar rostiran una vedella de 300 quilos. Es podrà degustar, aquest dissabte al vespre, a l’Escola Pérez Sala. El preu del tiquet és de 5 euros i es pot comprar a Carns Boher. Tots els diners que es recaptin aniran íntegrament al projecte solidari, de la mà de l’ONG ArkSocial.

Amb la col·laboració del cuiner Joan Valls, del restaurant Les Tres Alzines, del Rebost de la Juliette i de Carns Boher, els Ssstrèpits de Vilassar de Mar preparen aquest esdeveniment que han batejat com a Vedella Solidària. Els tiquets es podran comprar a Carns Boher. Donaran dret a un plat de vedella, una patata al caliu i pa de la Juliette. També es podran adquirir el mateix dia a l’escola Pérez Sala.

Prop de 300 kg de vedella rostida a foc lent durant unes 20 hores. Tot començarà a la mitjanit de divendres a dissabte per poder sopar el dissabte 22 de juny sobre dos quarts de nou del vespre. Tot un dia, a més, farcit d’activitats per animar la cocció. Tots els beneficis aniran íntegrament per a la causa solidària.

Els Ssstrèpits do Brasil estan a punt d’arrencar tutelats des de la colla de Vilassar de Mar. Se’ls enviarà roba, baquetes i diners i se’ls impartiran lliçons, via skipe, per tal que puguin arrencar el més aviat possible amb la seva activitat.

Un bon sopar amb un objectiu solidari coincidint amb la Festa Major de Vilassar de Mar.