Els Ssstrèpits contra el canvi climàtic

SsstrepitsEl passat dissabte 24 d’octubre els Ssstrèpits de Vilassar de Mar es van unir a la festa organitzada a Barcelona pel col•lectiu 350.org per fer front al canvi climàtic. El que busca aquesta organització és reduir el número d’emissions de CO2 a 350ppm (part per milió) dels països industrialitzats mitjançant un acord adoptat enguany a Copenhaguen.

Prop de 20 membres dels Ssstrèpits es van desplaçar fins les Rambles de Barcelona, enfront del Centre d’Arts Santa Mònica on va tenir lloc la Timbalada de Barcelona, un dels més de 5.200 actes celebrats en 181 països. La trobada va comptar amb la presència de 7 grups de percussió que van interpretar individualment una peça de curta durada per acabar tocant conjuntament un ritme compost expressament per l’acte. Entre grup i grup, els organitzadors van aprofitar per recordar als espectadors el motiu de l’acció i representar una performance a càrrec del grup de teatre de carrer.

Durant el viatge de tornada va seguir la festa, ja que la major part dels grups ho feren en transport públic. Les estacions de Drassanes i Plaça Catalunya es convertiren en escenaris improvisats on els Ssstrèpits van amenitzar l’espera del tren interpretant peces del seu repertori davant la sorpresa dels viatgers amb qui compartien l’espai.

Leave a Reply