Els Mossos investiguen l’aparició del cos, sense vida, d’una persona a la via del tren

Avui, a primera hora d’aquest dimarts al matí, ha estat tallada aproximadament un parell d’hores  la circulació de trens, a Vilassar de Mar, per la presència d’un cos a la via del tren de la línia R1; just al davant del Mercat de la Flor. Policia Local, Mossos, comitiva judicial i metges forenses han procedit a l’alçament del cos. A hores d’ara se n’investiguen les causes. Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació per escatir els fets. No es descarta cap hipòtesi.

Lluís López és l’inspector en cap de la Policia Local de Vilassar de Mar. Explica que, cap a les 7.40 d’avui, una dona ha alertat els agents de la presència d’un objecte sospitós a la via del tren.

Cap a aquesta hora ha entrat una trucada d’una persona que estava passejant al gos i ha vist un element sospitós, al mig de la via, a l’altura del Mercat de la Flor. S’han desplegat efectius d’emergències i s’ha pogut constatar que es tractava del cos d’una persona que havia estat, en un principi, atropellada per un tren. En aquell moment s’han desplaçat tots els efectius d’emergències, s’ha activat comitiva judicial i l’equip d’investigació i s’ha aturat el trànsit de la via. La investigació continua oberta: l’autoritat judicial ha donat l’autorització per traslladar el cos a l’Institut Anatòmic Forense.

Sobre les 9.40, doncs, un parell d’hores després de l’alerta s’ha anat restablint, de mica en mica, la circulació de trens. Totes les hipòtesis resten obertes. Sembla que es tractaria d’una persona del gènere masculí, però no es podrien donar gaires més dades perquè encara està en fase d’investigació. No se sap encara la identitat d’aquesta persona.

Lluís López assegura que ara caldrà estudiar els efectes personals de la persona que puguin ajudar a escatir si ha estat un suïcidi o no. Haurem d’esperar, doncs, el curs de les investigacions de Mossos d’Esquadra.