Els Mossos d’Esquadra troben 185 plantes de marihuana en un domicili de Vilassar de Mar

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació  de la Comissaria de Premià de Mar van detenir el passat 6 de març un home de 22 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veí de Vilassar de Mar, per un pressumpte delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues i per un altre delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació, que va culminar amb la detenció de l’home, va començar el mes de febrer d’enguany quan els agents van tenir coneixement  que a l’interior d’un domicili situat al carrer Rosa Sabater de Vilassar de Mar es podia sentir una forta olor d’una substància, presumptament marihuana.

Foto 1Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Premià de Mar es van adreçar al pis per tal de fer les comprovacions pertinents, constatant que  realment a l’edifici es notava una molt forta olor d’aquesta substància. Per tal de continuar amb les gestions d’investigació els agents van sol·licitar al Jutjat d’Instrucció núm.1 de Mataró una entrada i perquisició al domicili, fet que es va realitzar el passat 6 de març amb la detenció de l’home que hi vivia.

Com a resultat de la entrada els mossos van comprovar que el detingut havia destinat dues habitacions del pis únicament i exclusivament a aquesta activitat. També van trobar 185 plantes, làmpades de llum d’alta potència, aparells d’aire condicionat per mantenir una temperatura constant, làmpades incandescents, així com aparells per mantenir el PH de l’aigua i aparells d’ozó i material com substàncies nutrients i balances de precisió; també es va localitzar un arma tipus revòlver que va resultar simulada.

Els agents van observar també com el detingut estaria cometent un delicte de defraudació de fluid elèctric mitjançant la manipulació dels comptadors atès que aquest tipus de plantacions comporten un elevat consum d’electricitat.

La droga semblaria que s’hauria distribuït pel propi detingut tant des del seu domicili on el consumidor final es desplaçava a fer la compra a un bar de la localitat on l’home treballava com a cambrer.

El detingut va passar a disposició judicial el passat 8 de març davant el jutjat en funcions de guàrdia de Mataró el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. El detingut ja acumulava diversos antecedents policials per fets de la mateixa indole i també de caire patrimonial.